perjantai 22. marraskuuta 2013

Keep calm, it's friday

Oli kyllä jännä viime yö. Heräsin erittäin tuskallisiin vatsakipuihin ja sitten myös oksensinkin. En nyt siitä tällä kertaa enemmän selittelen, koska siitä tulis erittäin pitkä stoori. Tänään en menny kouluun juuri viime yön takia, joten hengailin vain himassa ja katoin Täydellisii Naisia. Kolmen aikoihin lähin Janetin ja Inkan kanssa keskustaan kahville ja käytiin myös prismassa ja Saiturinpörssissä. Inka lähti siitä sitten kotii ja me käytiin vielä Janetin kanssa Citymarketissa ja sen jälkeen tultiin meille. Kello oli jotain lähemmäs seittemää kun alettiin kattoo Janetin kanssa Vampyyrin Päiväkirjan uutta jaksoa, mikä tuli tänään :3 Ou jes, parin viikon pääst tulee uus jakso, can't wait!
Huomenna olis suunnitelmissa tehdä suursiivous huoneessa, koska täällä näyttää siltä että ois tsunami räjähtänyt.. Miten mä en vaa saa pidettyy huonettani siistäni edes viikkoa?! Pelottaa miltä oma kämppä näyttää sitten, ku muutan omaan sellaseen.
Jouluun on enää 32 päivää! Mihin tää aika on menny oikeesti?! Kohta on jo taas kesäloma.. ziisus :o Okei, ehkä ei pitäis ajatella vielä niin pitkälle.















2 kommenttia:

  1. kiva olonen blogi ja oot tosi kaunis ! :-) jään seurailemaan...

    VastaaPoista