sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Fall is here

Njoo, tänään aiemmin julkasin ton postauksen lauantaista, ja halusin nyt sitten erikseen laittaa tästä sunnuntaistani postauksen. Tänään käytii Vilman kanssa hieman kuvailemassa ja otettiin siinä samalla sitten proffakuvatkit toisillemme. Oikeastaan me otettiin vain meistä kuvia, ja sitten mulla on kyllä muutama kuva maisemastakin, ei siinä mitään. Mutta nyt vasta mä älyän, että se talvi on tosiaan tulossa, ku lehdet ovat suurimmaksi osaksi jo maassa ja ilma viilenee, hrr, I don't like it.





                                                                            
 Facebook-profiilikuvani :)

 








6 kommenttia:

  1. Mistä noi ihanaiset kengät on?:3 Metsästän just jotain tuollaisia! Ihania kuvia muutenkin, oot niin nätti ja hymys aivan ihana! :-)

    VastaaPoista
  2. oih, kiitos :) jaja kengät on ostettu joko trendi-kengästä tai kookengästä.. en oo ihan varma, ku ostettu pari vuotta sitten :)

    VastaaPoista
  3. Ihastuin tuohon kolmanteen kuvaan ylhäältä!:3 Sulla on muuten ihanan pitkät hiukset, ja kuten edellinenki sanoi, sun hymys on kans ihana!<:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitkät hiukset? Mä haluaisin vielä pidennykset näihin :D Mutta joo, okei kyllähän se riippuu että onko toisella minkä pituset hiukset (:

      Poista
  4. Ihana tää sun blogin tausta!

    VastaaPoista