keskiviikko 15. tammikuuta 2014

My face and hair products

Moikkamooi! Tässä kotona kärsiessä kurkkukivusta päätin ottaa kuvia mun top- tuotteistani, mitä käytän kasvoilleni ja hiuksiin.

    Kasvojenpesuaineet: 
    Mun ihan must-tuote on tuo Lumenen syväpuhdistava puhdistusgeeli, ja sen jälkeen käytän tuota           Lumenen ihohuokosia supistavaa kasvovettä. Tällä hetkellä mulla on kuitenkin tuo puhdistusgeeli loppunut, niin käytän Garnierin PureActive-puhdistusvaahtoa, joka sisältää greippi ja granaattiomenauutetta. Molemmat pesuaineet, ovat syväpuhdistavia ja erikoistuvat eniten rasvoittuvalle iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia-kuten minun ihoni. Jokaista tuotetta saa aivan perus marketista.

    Sitten päästääkin itse epäpuhtauksien hoitoon:
    -Joka ilta laitan tuota Spotless overnight- spot treatment ainetta finnieni päälle pienen pisaran verran.       Kuten jo nimestäkin huomaa, yön aikana finnit kuivuvat, eivätkä enää aamulla ole märkiintyneitä. Olen huomannut kyllä tässä aineessa vaikutusta, ja vaikka onkin pieni putkilo, on erittäin riittoisaa!
-Seuraavaksi tuo Ruboril C- voide, jota käytetään punaisuuden ja couperosaihon hoitoon.  Tämänkin tuotteen olen huomannu toimivaksi, ja vieläpä erittäin lyhyessä ajassakin. Näitä kahtavoi ostaa apteekista. 
    -Viimeisenä kasvonaamio. Ostin tämän vasta muutama päivä sitten, mutta olen jo aivan myyty tälle         tuotteelle. Kasvonaamio sopii seka- ja rasvaiselleiholle ja sen pitäisi poistaa epäpuhtauksia iholta. Vielä en ole vaikutusta huomannut, että ihanin asia koko tuotteessa on sen koostumus. Jo purkissakin lukee Matt Moisture. Naamio ei kovetu kasvoille niin ällöttävästi, että ei pysty edes puhumaan, eikä         naamio kiristä kuivuessaan. Tämä naamio on aivan kuin silkkiä kasvoilla- suosittelen! :) Ostin tämän       tuotteen Emotionista.

    Hiustuotteet:
    -Yleensä en käytä hoitoainetta hiuksia pestäessäni, vaan suihkun jälkeen käytän Rich- merkkistä              suihkutettavaa jätettävää hoitoainetta hiuksiin. Aivan tavallainen jätettävä hoitoaine, en ole huomannut mitään sen ihmeellisempää kuin muissakaan jätettävissä hoitoaineissa.
      -Annan hiusten hieman kuivahtaa ja levitän parin pumppauksen verran Goldwellin hiusöljyä. Tämä on aivan mahtava tuote! Rakastan tätä ja se hoitaa todella hiuksia. Hiukseni näyttävät paljon terveemmiltä nykyään. Pullon pitäisi kestää puolisen vuotta, kun pumppauksia tarvitaan vain 1-2 hiuksen laadusta riippuen.
   -Ei pidä unohtaa hiustensuojaus-tuotteita. Nämä ovat vain näytteitä, kun en ole saanut vielä aikaiseksi ostettua alkuperäisiä pulloja. Oma suosikkini on ehdottomasti tuo kapea pullo, Sleek Perfection.             Vedetön suihkuseerumi ja tuoksuu aivan miellettömän hyvälle! Toinen on Hot Form, mikä vahvistaa       ja suojaa hiuksia kuumuudelta.


    Must have- kosmetiikkatuotteeni: Olisin voinut ottaa kaikki meikkini tähän, mutta päädyin vain näihin     neljään tuotteeseen.
   -Ensimmäisenä vaseliini. Mä en vois elää ilman sitä, ja mä käytänkin sitä joka toinen minuutti.
   -Lumenen huulipuna on aivan ihanan väristä, eikä se kuivata huuliani.
   -Maxfactorin Masterpiece max- ripsiväri on noussut suosikkeihini. Se pidentää ripsiäni huomattavasti eikä paakkujakaan sen suuremmin tule
   -L'oréal Parisin Studio secrets- meikinpohjustaja on aivan täydellistä, vaikka sen koostumus ei                 mielestäni ole mistän parhaimmasta päästä. Purkissa se on sellaista ärsyttävää tahnaa, mutta iholle se levittyy kuin unelma ja tasoittaa ihonjuonteet 


Nojuu, tulipas kunnon selostukset taas vaihteeks. Löytyykö joitakin näitä tuotteita, omasta meikkikaapista, ja mitä mieltä olet tuotteista? Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja arvontaan pääset osallistumaan TÄSTÄ.
   

2 kommenttia: