lauantai 29. maaliskuuta 2014

Sairastelua ja kummiutta

Moikkaa! Musta tulee kummi! Jännittävää c: Serkkuni kysyi minulta facebookissa että haluanko olla hänen lapsensa kummi ja miten siitä voi edes kieltäytyä?! Muuten koko viime/tämä viikko meni sairastellessa kotona. Sunnuntaina nousi korkea kuume ja maanantaina sama jatkui. Tiistaista ja keskiviikkona oli pientä lämpöä, mutta muuten oli myös flunssaa- päänsärkyä, kurkkukipua, vuotavaa nenää :D Tiistaina jouduin käymään koulun terkkarilta hakemassa sairaspoissaolon, koska asiakaspalvelupäiville pitää viedä lääkäriltä tai terveydenhoitajalta lupa lappu.. not cool. Torstaina ei ollut enää kuumetta, mutta edelleen järkyttävä olo.. Soitin siis terkkarille ja pyysin jos hän voisi kirjoittaa ja toimittaa opettajalleni sairaspoissaolon- näin ei ainakaan tarvinnu raahautua kouluun asti. Koko viikon olen katsellut vain frendejä ja The Nanny-sarjaa, joka on aivan mahtava! Joskus vuosia sitten tuli telkkaristakin ja rakastin sitä silloinkin, ihanaa! 
Enää viikko koulua ja sitte vaihtuuki jo viides jakso, miten tää aika meneeki näi nopeesti?! Kohta on kesäloma ja mä oon kaukana paremmasta kunnosta topin ja sairastelun takia.. 

Lähiaikoina olisi tulossa huonepostausta, koska olen tehnyt hieman uutta järjestelyä ja sen sellaista huoneessani niin aattelin, että kyllä se jo ansaitsee esittelynkin. Huone ei ole täysin vielä valmis, mutta jospa pian saisin sen valmiiksi niin pääsisin esittelemään tätä teille :) 


Kävin tänään Inkan kanssa Tarjoustalossa hieman kiertelemässä ja aattelin pitkästä aikaa ostaa Ben & Jerry's - jäätelön. Pitäkää hauska viikonloppu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti