perjantai 7. maaliskuuta 2014

ebay ostoksia ja viikon kuulumisia

Heipsun heei! En koskaan tiedä miten vois alottaa postauksen, ku pelkkä moi ja hei/heippa kuullostaa niin tylsältä mun mielestä.. Heti tähän alkuun esittelen teille mun pari viikkooa sitten tehtyjä ebayostoksia, jotka sitten saapuivat tällä viikolla.

5kpl dotting toolseja 

pari kappaletta näytönsuojia puhelimeen 

20 kpl kynsiliimaa, sitä tullaan tarviimaan paljon kun jakso vaihtuu :3 

 kännyyn reunakuoret..? pinkit ja siniset


Sitten hieman toisiin asioihin. Kävin keskiviikkona hyvinkään sairaalassa, kun sinne sain sen ajan- josta hermoilinkin että tungetaanko mulle letku kurkusta alas.. noh, sitä ei tehty. Keskusteltiin vain lääkärin kanssa kivuista ja toimenpiteistä. Sain viikon kestävän helikobakteeri lääkityksen, ja sitten meen labraan katsastamaan ovatko kaikki bakteerit kadonneet- jos ei niin sitten uus lääkitys. ja jos kivut vain jatkuvat sitten pitää mennä tähystykseen, joten perkele on kyllä paree tehota noi lääkkeet..
   Ensi viikolla alkaa kahden viikon työssäoppimisjakso, odotan innollani. Mä meen työssoppimaan Helsigin Citycenterin Kicksiin, jes! :)
   Mites te ysiluokkalaiset- tai tottakai muutkin opiskeluun haluavat-, kun hiljattain oli yhteishaku, mihin haitte opiskelevaan ja onko teillä minkä näkösiä tulevaisuuden suunnitelmia opiskelustanne riippuen? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti