perjantai 17. lokakuuta 2014

I Love Me - messut 2014

Tätä on vuos ootettu ja nyt se vihdoin saapui- i love me- messut c: Alkuperäinen tarkoitus oli ottaa kuvia itse tapahtumasta, mutta yllätysyllätys arvaatkaa kuka unohti kameran kotiin? Myöhästyttiin Iidan kanssa 9.41 lähtetävästä junasta, koska mä en ehtinyt assalle.. :D jouduttii se puolisen tuntia oottelemaan toista junaa. Käytiin Robert's Coffeesta hakemassa aamukahvit matkalle kohti messukeskusta. Kierreltiin, haahuiltiin ja eksyiltiin paljon siellä- sitä me tehtiinkin reilut kolme tuntia, ihme että ei sen kauemmin mennyt.
Rahaa paloi, paloi ja paloi.. :D ens kuun rahoja ootellessa sitten että pääsee lisää tuhlailee.




Ensimmäisenä jäätiin kiinni Elle- lehden pisteelle, jossa aikalailla hetken mielijohteesta ja halvoista hinnoista tilasin itselleni lehden muutamaks kuukaudeks. En muista tarkkaa aikaa, mutta hintaa oli vain 9,90€ kaupan päälle sain valita tilaajalahjaksi joko sateenvarjon tai vihkon, valitsin vihkon. Sain myös tämän vuoden cityshoppari-kortin, tämän kuukauden lehden ja karkkia.


Oriflamelta en ostanut mitään, mutta osallistuin moniin arvontoihin vain ilmaisen tavaran perässä. Oriflamen kassista siis paljastui tuotekuvasto ja ripsiväri.


Odotin kokoviikon, että pääsen ostamaan noit biozellin hiusnaamioita 10€/2kpl- kaupassa yksi tuollainen maksaa melkein sen 10€, joten oikein hyvä tarjous. 
Ostin myös Roleal Parisin ison hiuslakan, minkä hinta oli vain 8€. Hius suihkeen sain ilmaiseksi. 


Jäätiin kiinni ObeyYourBody jälleenmyyjän luokse. Ensin hän esitteli meille kuorinnan, mikä sopii käsille, jalkapohjille ja jaloille ylipäätään. Mut kun on helppo saada ostamaan kaikkea, niin ostin ensimäiseksi tuon kiwin tuoksuisen kuorinnan. Oltiin juuri lähdössä siitä pisteeltä, kun hän alkoi esitellä meille nail care kit'in viilaa, mikä saa kynnet säihkymään. Oltiin Iidan kanssa ihan leukat lattiassa kuinka kynnestä tuli kiiltävä ja terveen näköinen! Päätin kuitenki jättää sillä kertaa sen setin ostamatta, mutta kuitenkin juuri ennen lähtöä halusin käydä ostamassa sen, kun rahaakin oli vielä sen verran jäljellä :D yhteensä sain nuo hintaan 50€


Grimasin pöytää metsästettiin ties kuinka kauan, mutta sekin viimein tuli kohdalle. Ostin kultaisen glitterin hintaan 5€ ja väritöntä puuteria hintaan 16€. Tuo paketti säilyy monta vuotta, joten oli se sen arvosta ostaa.


Ilmaistuotteita nappailtiin todella vähän- muutama hassu karkki, purkkanäyte ja vihreä tee.

Asemalla käytiin syömässä Subissa ja sen jälkeen käytiin karkkitorilla c: Ostin 10kp lakuja hintaan 2€, mansikkaremmejä 2,99€ ja suklaakolikoita 0,99€
Kaikin puolin onnistunut messureissu. Ensi vuonna Kosmetologimessut ovat I Love Me- messujen yhteydessä, joten täytykin alkaan säästämään tuplasti enemmän rahaa.. :D

Kävittekö te jo messuilla tai oletteko menossa? Tuliko hyvä saaliita mukaan? c:

6 kommenttia:

  1. Olin kanssa tänää samoilla messuilla ja tavaraa lähti mukaan!:D
    Sinäkin olit löytänyt kivoja juttuja!
    Ensi vuotta odotellessa...:D

    VastaaPoista
  2. Oli kiva lukea tämä postaus, kun itse olen menossa i love me -messuille sunnuntaina! Hyviä löytöjä oot tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja onnea sulle tavaroiden metsästykseen! :)

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Oi olisin kans tuonne kovasti halunnut :/

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista