keskiviikko 20. elokuuta 2014

What's in my schoolbag?


vesipullo, kalenteri, lompakko, purkkaa ja kynä. Ilman näitä mä en voisi lähteä. Ainakin lompakko ja kalenteri ovat varsinkin niitä must have-tavaroita koulussa. 

kuminauhoja, pinnejä, särkylääkettä, sytkäri, peili, huulirasva x2, huulipuna ja bussikortti. Mä en itse siis tarvitse sytkäriä mihinkään, mutta olen kantanut uudestavuodesta asti sitä mukanani- tarinakin on niin pitkä että en sitä tähän kirjoittele :--D huulirasvojakin nyt riittäisi että olisi vain yksi mukana, mutta nyt sattuu olemaan aina kaksi. 

kirjatkin valitsen vain sen mukaan, kumpaa meillä on sinä päivänä. Vartalohoitoja/teoriaa vai ehostusta. Kummaisellekin aineelle olen hommanu myös omat kansiot, niin pysyy paperit järjestyksessä. 
++ lisäksi pitäisi olla myös laukussa siveltimet, mutta kun vasta eilen ne tilasin niin ne ei tietenkään kuvaan ehtinyt.

Eilen tilasin myös hieman ebaystä tavaraa, että sitten kun kaikki ovat tulleet niin esittelen ne täällä blogin puolella (: Perjantaina ois sitten Cheekin stadionkeikka <3 Suunnitelmissa olisi, että tekisin siitä päivästä jonkinnäköisen myday postauksen, mutta saa nyt nähdä mitä saan aikaiseksi (:

MUISTA KÄYDÄ KYSELEMÄSSÄ KYSYMYSPOSTAUSTA VARTEN (--:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti