tiistai 23. kesäkuuta 2015

Midsummer 2015

Heissunheeii! Juhannukseni kului purjehtien Tallinnaan ja siellä shoppaillen. Lähdin seilailemaan Inkan, Inkan perheen + heidän kahden tutun kanssa ja Iidan kanssa. Mentiin torstai-iltana veneelle ainoastaan yöksi ja perjantaina lähdettiin seilaamaan siinä 7.30 aikoihin. Perille päästiin siinä puol viiden maissa ja suurinpiirtein samantien lähdettiin kohti Ülemisten- kauppakeskusta- tällä hetkellä Viron suurin kauppakeskus. Kovasti yritin ettiä itselleni mekkoa omille synttäreille ja Tomin konfirmaatioon, mikä on tulevana lauantaina. Arvatkaa mitä? en löytänyt sitten mistään mitään ostettavaa mekkoa! Ärsyttää aivan suunnattomasti, kun nyt iskee paniikki ja stressi vaatteiden suhteen. Luultavasti pitää vain tyytyä noihin mekkoihin joita jo omistan.
Perjantai tosiaan meni shoppailessa ja lauantai- aamuna lähdettiin Rocca Al Mareen pyörimään ja sieltä Virukeskukseen ja Kaubamajaan. Illalla mentiin ravintolaan syömään koko porukalla. Olin jo aikaisempina päivinä katsonut kyseisen ravintolan tarjontaa eikä mitään syötävää meinannut oikein löytyä, mutta pakko sieltä oli jotain ottaa ettei nälkään kuole.
Sunnuntai-aamuna lähdettiin Inkan ja Iidan kanssa mässyostoksille Rimiin ja Sadama Turgiin. Puolen päivän aikoihin lähdettiin Vuosaarta kohti ja kahdeksan maissa oltiin Vuosaaren satamassa.

Pientä lisäinfoa: Järjestän synttärit 3.7. Hollywood-teemalla- niistä lisää toivottavasti sinä viikonloppuna ennenkuin lähden 5.7. Inkan ja hänen perheensä kanssa 4 viikoksi purjehtimaan Ruotsin rannikolle! Siellä otan ainaki kuvia paljon ja jos en muuten pysty postailemaan niitä matkalla, niin ainakin sitten teen postauksen kun olen pääsyt kotiin!






3 kommenttia:

  1. Äää mitä herkkuja! *0* <3

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihan mahtavalta juhannukselta <3
    Mä tykkään Tallinnasta ihan hirveen paljon, ja toi purjehtiminen ei kuulostakaan niin tyhmältä ;) Muuten ihania ostoksia!! Tykkään hirmusti tosta laukusta!

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastuin tähän laukkuun ensisilmäyksellä! :D ja juuri tälläistä laukkua olen etsinnytkin ja nyt sain myös super halvalla! :)

      Poista